RLW BV is uw betrouwbare partner als het gaat om klinkerwerken voor particulieren. We weten dat de esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit van uw buitenruimtes van groot belang zijn voor uw wooncomfort. Daarom bieden we uitgebreide diensten op het gebied van klinkerwerken, specifiek gericht op particuliere klanten. 

Werkzaamheden

Onze klinkerwerken voor particulieren omvatten onder andere:

  • Oprit bestrating: We leggen klinkers voor opritten, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen en wensen van onze klanten. Of u nu kiest voor een klassiek patroon of een eigentijds ontwerp, wij zorgen voor een stevige en duurzame oprit die perfect past bij uw huis en stijl.
  • Terras bestrating: Voor uw terras bieden we diverse klinkerpatronen en kleuren aan om een aangename buitenruimte te creëren waar u kunt ontspannen en genieten. We zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van de klinkers, waarbij we rekening houden met drainage en stabiliteit.
  • Tuinpaden en wandelpaden: We leggen klinkers voor tuinpaden en wandelpaden om uw tuin toegankelijk en mooi te maken. We kunnen verschillende patronen en materialen combineren om een unieke uitstraling te creëren die past bij uw tuinontwerp.
  • Klinkerpatronen: We bieden een breed scala aan klinkerpatronen, zoals visgraat, halfsteensverband, elleboogverband en vele andere ontwerpen. We kunnen ook verschillende kleuren en formaten klinkers combineren om aantrekkelijke en unieke patronen te creëren die passen bij uw persoonlijke smaak en stijl.
  • Herstel en renovatie: Indien nodig kunnen we bestaande klinkeroppervlakken herstellen en renoveren. Dit omvat het vervangen van beschadigde of losse klinkers, het opnieuw voegen en het reinigen van het oppervlak om het weer in optimale staat te brengen.
  • Opritten en trappen: Naast bestrating bieden we ook klinkerwerken voor opritten en trappen. We zorgen voor een veilige en functionele toegang tot uw woning, waarbij we rekening houden met de juiste hellingshoek en antislipoppervlakken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.