RLW BV is gespecialiseerd in grond- en graafwerken voor aannemers. We hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden, waaronder ondergrondse boringen.

Wij begrijpen dat grond- en graafwerken cruciaal zijn bij het realiseren van bouwprojecten en infrastructuur. Daarom bieden wij professionele diensten aan die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie. Ons ervaren team beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om verschillende soorten grond- en graafwerkzaamheden uit te voeren, waaronder de specialistische ondergrondse boringen.

Of het nu gaat om het aanleggen van ondergrondse leidingen, het plaatsen van bekabeling of het creëren van funderingen, onze experts zorgen ervoor dat de grond- en graafwerken nauwkeurig en veilig worden uitgevoerd. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om de klus efficiënt te klaren, terwijl we tegelijkertijd rekening houden met eventuele specifieke vereisten of beperkingen van het project.

Werkzaamheden grond- en graafwerken

Ons bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van grond- en graafwerken. We zijn gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden en kunnen het volgende voor u uitvoeren:

 • Bouwrijp maken van percelen: We bereiden percelen voor op de bouw, inclusief het egaliseren van het terrein, het verwijderen van obstakels en het creëren van een geschikte ondergrond.
 • Afvoer van grond: Indien nodig voeren we overtollige grond af om het terrein geschikt te maken voor verdere bouwactiviteiten.
 • Graaf- en grondwerken voor woningbouw: We voeren grond- en graafwerken uit voor de bouw van woningen, inclusief het graven van funderingen, het creëren van bouwputten en het egaliseren van het terrein.
 • Graaf- en grondwerken voor industriebouw: We zijn ervaren in het uitvoeren van grond- en graafwerken voor industriële bouwprojecten, waaronder het creëren van bouwputten, het uitgraven van sleuven voor nutsvoorzieningen en het egaliseren van het terrein.
 • Uitgraven van funderingen: We zorgen voor het nauwkeurig uitgraven van funderingen volgens de specificaties van het bouwplan.
 • Uitgraven van zwembaden en (zwem)vijvers: Als u een zwembad of (zwem)vijver wilt laten aanleggen, kunnen wij het benodigde graafwerk voor u uitvoeren.
 • Uitgraven van sleuven voor nutsvoorzieningen: We zijn ervaren in het graven van sleuven voor het plaatsen van nutsvoorzieningen, zoals elektriciteitskabels, waterleidingen en gasleidingen.
 • Uitgraven van sleuven en plaatsing van rioleringen: We kunnen sleuven graven en rioleringssystemen installeren volgens de vereiste specificaties.
 • Uitgraven en plaatsen van regenwaterputten en septische putten: We kunnen grondwerken uitvoeren om regenwaterputten en septische putten te plaatsen, waardoor een efficiënte afvoer en behandeling van water mogelijk wordt. 

Ondergrondse boringen

RLW BV is gespecialiseerd in diverse aspecten van grond- en graafwerken. Een van onze belangrijkste specialisaties ligt op het gebied van ondergrondse boringen. Met onze expertise en geavanceerde apparatuur kunnen we verschillende soorten ondergrondse boringen uitvoeren om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze diensten op het gebied van ondergrondse boringen omvatten onder andere:

 • Horizontale gestuurde boringen (HDD): We beschikken over geavanceerde apparatuur en ervaren operators om horizontale gestuurde boringen uit te voeren. Met deze techniek kunnen we leidingen, kabels en pijpleidingen onder obstakels zoals wegen, rivieren en bestaande infrastructuur doorboren zonder dat er grootschalige graafwerkzaamheden nodig zijn.
 • Boringen voor nutsvoorzieningen: We kunnen ondergrondse boringen uitvoeren voor het leggen van nutsvoorzieningen zoals waterleidingen, gasleidingen, elektriciteitskabels en communicatiekabels. Deze methode minimaliseert de overlast voor omwonenden en zorgt voor een snellere en efficiëntere installatie van de voorzieningen.
 • Boringen voor rioleringssystemen: We zijn ook bedreven in het uitvoeren van ondergrondse boringen voor de aanleg van rioleringssystemen. Dit omvat het boren van sleuven voor het plaatsen van rioleringsbuizen en het creëren van de benodigde aansluitingen.
 • Boringen voor regenwaterinfiltratie: Als onderdeel van onze duurzaamheidsinspanningen kunnen we ondergrondse boringen uitvoeren voor het creëren van regenwaterinfiltratiesystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat regenwater op een natuurlijke manier in de bodem infiltreert, waardoor het grondwater wordt aangevuld en wateroverlast wordt verminderd.

Ons team van ervaren professionals hanteert een zorgvuldige en precieze aanpak bij ondergrondse boringen. We zorgen ervoor dat we de juiste locaties en dieptes bepalen, rekening houdend met de specifieke eisen van het project. Veiligheid en kwaliteit staan altijd voorop bij onze werkzaamheden, en we streven ernaar om de hoogste normen te handhaven.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.